Top 3 favoritter fra ærøpigen

Top 3 sommerfavoritter fra Ærøpigen

 

Flag fra Ærø

Byd sommerens gæster velkommen i dit hus med vores smukke hæklede flagranke med Ærø flag. Flagranken er lokalt håndværk og kan kun købes i butikken eller bestilles på telefon 30291720. Sammen med flagranken får du også historien om de Ærøske flag…for ja der er jo flere ;)

Bestil på sms 30291720

Smuk sommerklassiker

En super populær sommerklassiker hos Ærøpigens mange strikkere er Sommer Vibe Top fra Camarose. Den strikkes i det lækreste garn, en blanding mellem økologiske sommeruld og en smule bomuld, der gør den let selv på varme sommerdage. Den kan laves i flere forskellige farvekombinationer og du kan købe både garn og opskrift her i webshoppen.

Se Camarose Sommer Vibe Top her

Hattesens Sommerfristelse

Konfektfabrikken i Ærøskøbing har lavet en lækker ’sæson edition’ med nye lækre friske smage; Hindbær, Hyldeblomst og Mango. Hvis dine tænder løber i vand, så tøv ikke med at købe en æske af øens bedste lakridshåndværk.

Køb alle Hattesens smagsvarianter her

Sommer Luksus Strik

Vores faste leverandør af håndfarvet garn har skabt en ny garn i de smukkeste farver. Det er en kombination af mohair og silke i højeste kvalitet, og med det smukkeste farvespil i det skinnende smukke garn. Det er en fornøjelse at strikke i og trøjen bliver både let, lun og silkeblød. Giv dig selv en gave.

Køb garnet her